Как да пътуваме и да сме далеч от тълпата

Как да пътуваме и да сме далеч от тълпата
Гласувайте за статията

Как да пътуваме и да сме далеч от тълпата, това е желанието на не малко хора днес. В забързания ни ден, очакваме ваканциите с нетърпение. Но много от нас търсят спокойствие и тишина.

Обичайно много красиви дестинации, които вече са популярни са пренаселени с хора, затова и много от красивите места по света са вече прекалено натоварени и не са подходящи за почивка и релакс, а анапротив. Препълненос туристи, много забързан и незагрижен персонал и места преситени от реклама и превърнати от забележителност в „бизнес“ проект.

Ето няколко предложения, цитирани от изданието „Вести“ за тези от нас, търсещи природа и красота, но далеч ото човешка намеса, шум и забавленията на съвремието ни. 

Ще споменем няколко местенца по света, които окото и душата ни ще харесат, а ние ще бъдем насаме с мислите и емоциите си,защото тези дестинации са населени с по-малко от 30 души, но пък са с невероятни гледки. Идеално за отмора и презареждане, нали?!

Това са – Бикосфийлд (Айова), залив Хобърт (Аляска); Маноуай (Небраска) там има и библиотека, заведение, които са притежание на единствения жител, уникалния тропически остров Мнале (Хавай), предлага сбъднати мечти за горещи залези и невероятни морски гледки, сред тишината на дивата пририта, население около 20 жители там. Желаем приятно пътуване на тези, които вече си представят една невероятна и екзотична лятна почивка скоро време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар