Истинската причина за раздялата на Мариана Векилска и Симеон Колев не е Калин Врачански!

Истинската причина за раздялата на Мариана Векилска и Симеон Колев не е Калин Врачански!
Гласувайте за статията

Мариана Векилска не е оставила мъжа си заради любовника си!

Близо 15 години Мариана Векилска изкара със Симеон Колев, но накрая двамата се разделиха. Впоследствие се разбра, че тя го е мамила цели 4 години с Калин Врачански.

Мариана Векилска и СИмо

Мариана Векилска натирила Симеон Колев заради него самия

Не актьорът обаче е причината двойката да се раздели. Всъщност журналистката е започнала да се отчуждава от радиоводещия заради пари.

Мариана печели по-добре от Симо и това е ясно. В Би Ти Ви заплатите са много по-високи, отколкото в радиото.

В началото Векилска не виждала проблем в това, защото вярвала, че мъжът й ще пробие в занаята и постепенно ще стане много известен журналист. Това обаче така и не се случило.

Колев се задоволил с посредствената си заплата в радиото и не направил нищо да си намери нещо по-доходоносно. Това направило впечатление на жена му, която намирала липсата на амбиция и предприемчивост за сериозен недостатък.

Ето така Мариана Векилска постепенно започнала да разлюбва бащата на второто си дете. Тогава в живота й се появил и Калин Врачански, който съвсем я накарал да забрави за брака си.

„Тя винаги е била много амбициозна и самостоятелна жена и не се е страхувала да има изисквания към партньора си. А той изглежда не е успял да им отговори като мъж.“ – споделят запознати, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар