11 години по-късно: Убиецът Максим Стависки си живее живота без грам угризения!

11 години по-късно: Убиецът Максим Стависки си живее живота без грам угризения!
5 (100%) 1 vote

Максим Стависки продължи напред, въпреки че съсипа две семейства!

Днес се навършват 11 години от фаталната катастрофа край Приморско, която причини Максим Стависки. Той уби 24-годишния Петър Петров и постави 18-годишната Мануела Горсова в будна кома.

Максим Стависки

Максим Стависки не показва да има угризения

Днес Мануела вече приближава 30-те, но животът й е истински ад. Тя на практика води живот на жив труп и всичко това благодарение на световния шампион по фигурно пързаляне.

За тези 11 години Максим Стависки с нищо не показа, че изпитва някакви угризения за случилото се. Той плати огромна сума на семейството й, бе осъден условно и сякаш счете, че с това се е реванширал за случилото се.

Всъщност обаче с нищо не може да се реваншира, защото почерни две семейства. Най-жалкото е, че не посещава и не се интересува от състоянието на Мануела.

Запознати твърдят, че в момента Максим и Албена разпускат на морето. Именно на плажа те ще посрещнат годишнината от жестоката катастрофа.

Припомняме, че дрегерът тогава установи, че в кръвта на руснака има 1,2 промила алкохол. Именно нетрезвото му състояние е довело до негова грешка, причинила инцидента.

Случилото се накара цяла България да намрази руснака и неслучайно той и жена му избягаха в Русия. Там продължиха напред, но по нищо не показват, че нещо им тежи на съвестта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар