Дженифър Анистън: Останах без деца заради медицински проблем!

Дженифър Анистън: Останах без деца заради медицински проблем!
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън най-после проговори за най-големия проблем в живота си!

Ясно е отдавна, че Дженифър Анистън няма да стане никога майка. Вече е на 49 г. и е абсурдно да се мисли, че може да зачене и износи бебе.

За разлика от героинята си в „Приятели“ Рейчъл Грийн, Джен не може да има деца. Това е причината да не е родила поне един свой наследник досега, пише Blitz.bg.

Актрисата проговори на тази тема в интервю за списание Instyle. Там тя съвсем ясно намеква, че не е майка не по свое желание.

„Това, където пише, че не мога да задържа нито един мъж, не е вярно. Нито съм тъжна, нито съм съкрушена! Глупост е и това, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!“ – твърди Дженифър Анистън.

Актрисата с гръцки корени не може да приеме всичко, което се е изписало за нея на тази тематика. През годините много е страдала, че не може да забременее, а медиите направо са я довършвали.

„Това са безразсъдни предположения на медиите. Никой не знае какво съм преживяла, през какви медицински процедури съм преминала и това какво ми е коствало емоционално.“ – вайка се Джен.

Факт е, че невъзможността да има дете й коства два брака. Първо Брад Пит я заряза заради желанието си да бъде баща, а наскоро и Джъстин Теру излезе от живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар