Алекс Сърчаджиева изригна заради гроба на майка си: Бясна съм, това е поругаване, какъв изрод трябва да го е направил?! (СНИМКИ)

Алекс Сърчаджиева изригна заради гроба на майка си: Бясна съм, това е поругаване, какъв изрод трябва да го е направил?! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева е извън нерви заради това, което видя на гроба на майка си!

Вчера актрисата Алекс Сърчаджиева е посетила гроба на майка си и е останала потресена и бясна. Извършило се е истинско поругаване, което е направо престъпно.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева е бясна

Гробът е бил обран, което разбило дъщерята на покойната Пепа Николова. Тя не очаквала да види, че пластката я няма. Това направо я разтърсило из основи, но по негативен начин.

Предлагаме ви изригването на Александра в оригинален вид:

„Бясна съм ! Гневна съм! Изключително наранена! Днес отидох на гроба на майка ми! И видях ТОВА! Пластката, която Георги Чапкънов направи за нея , когато тя почина е открадната! Изкъртена по най – безобразен начин!!!! Това е поругаване ! Гнусно е ! И не мога да си представя какъв изрод трябва да си , за да направиш ТОВА!!!!“

Пепа Николова беше най-близкият човек на Алекс Сърчаджиева. Тя си отиде от този свят преди почти 12 години, оставяйки дъщеря си сама да се справя с живота.

Александра обожаваше майка си най-вече заради това, че сама я отгледа и нито веднъж не се оплака, че й е тежко. Бащата на младата актриса заряза семейството им много рано и си направи ново.

Вижте снимки от гроба на Пепа Николова и как той е бил погуган!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Сърчаджиева изригна заради гроба на майка си: Бясна съм, това е поругаване, какъв изрод трябва да го е направил?! (СНИМКИ)”

  1. Me

    авг. 09. 2018

    Питам сериозно-какво е Пластка

Добавете коментар