Глория не успя да спре дъщеря си: Симона Загорова ще участва във „ВИП Брадър“!

Глория не успя да спре дъщеря си: Симона Загорова ще участва във „ВИП Брадър“!
Гласувайте за статията

Симона Загорова ще влезе в Къщата!

Младата щерка на Глория продължава да обикаля предаванията. След като беше част от „Гласът на България“ преди година, сега Симона Загорова ще участва и във „ВИП Брадър“.

Симона Загорова

Симона Загорова ще влезе в Къщата

Първоначално Нико Тупарев е отправил оферта към нея и майка й, но примата на поп-фолка категорично отказала. Мони обаче се изкушила от голямата сума и ще я гледаме наесен в риалити шоуто.

За това намекна самата Глория, която опроверга слуховете, че ще бъде част от „ВИП Брадър“, но не спомена нищо за дъщеря си. Тя публикува статия, в която се твърди, че двете ще влязат в Къщата и отгоре написа, че тя няма да влиза.

Нито дума обаче не обели за Симона Загорова. Самата Мони също мълчи по темата и не опровергава нищо. Всичко това говори, че тя е приела офертата на шоуто.

Все пак Симона няма доходите на майка си и е логично да се изкуши от едно 50-60 бона, които ще лапне само за 2 месеца. Тя също ходи по участия, но те са далеч по-разредени.

Преди 4 години Загорова беше много близо до участие във „ВИП Брадър“, но тогава беше по-малка и майка й успя да я спре. Сега обаче Гло вече явно не може да се меси толкова много в живота на детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар