Александра Богданска – Петканова сияе от щастие: Познайте кой е бременният този път?

Александра Богданска – Петканова сияе от щастие: Познайте кой е бременният този път?
Гласувайте за статията

Александра Богданска е много щастлива, че носи бебето на Даниел Петканов!

Манекенката Александра Богданска – Петканова изживява страхотни моменти в личен аспект. Тя се омъжи за Даниел Петканов преди около 9 месеца, а след още толкова ще гушне първата си рожба от него, научи Kliuki.bg.

Александра Богданска и Даниел Петканов

Александра Богданска и Даниел Петканов показват резултата от прегледа при лекаря

Самата красавица оповести щастливата вест в социалната мрежа. Тя го направи по много нестандартен начин, но веднага се разбра, че чака бебе.

„Познайте кой е бременният този път? 🤰🏻😬

Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско то устоява на времето, препятствията и грешките, за да направи път на едно НОВО НАЧАЛО! 🌻“ – написа Алекс.

С първото изречение има предвид шегата на мъжа й отпреди няколко месеца, когато написа, че е бременен. Сега обаче вече всичко е в релси и бебе очаква манекенката, разбира се.

Даниел Петканов и Александра Богданска се познават от края на 2014 г. В началото на септември 2016 г. обаче скъсаха по скандален начин, след като той изкара на показ всичките й изневери.

Двамата пак се събраха в последния сезон на „ВИП Брадър“, където се и ожениха. Не след дълго вече чакат и първото си дете.

На Алекс още сякаш й е рано да става майка. Тя е само на 24 г. Лудия репортер обаче е 32-годишен и със сигурност вече е готов да бъде баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар