Дъщерята на Наталия Симеонова влезе в правия път: Ето какво се случва с Вики Ризова!

Дъщерята на Наталия Симеонова влезе в правия път: Ето какво се случва с Вики Ризова!
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова най-после може да се успокои!

Бившата телевизионна звезда Наталия Симеонова успя да вкара детето си в правия път. Виктория Ризова най-после заряза бунтарството и си намери сравнително лека професия.

Наталия Симеонова и Вики

Наталия Симеонова вече е спокойна за дъщеря си

Девойката се е захванала с гримьорство, пише в. „Галерия“. От известно време тя много се била запалила по гримирането на хора и вече е отворила собствен салон.

Засега таксите й не били големи, за да може първо да пробие в този бизнес. Разбира се, ако нещата потръгнат, ще започне да печели и повече.

По този начин Вики успокоява майка си, която се беше сериозно притеснила за нея. Девойката беше се превърнала в истински бунтар, който не иска да слуша никого.

Причината за това беше в рок музиката, която обожава. Тя дори беше част от групата Mostly Harmless, където бяха само момичета.

Наталия Симеонова не одобряваше това, в което се превръща щерка й. В очите на Вики целият свят й беше длъжен и не се интересуваше от нищо, освен от рок музиката.

Сега вече е друго. Макар гримьорите също да са доста ексцентрични, при тях го няма онова, лудото, което да ги кара да вършват необмислени неща.

Виктория ще опита да пробие в САЩ, където живее с родителите си. Ако не успее там, може да се прехвърли в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар