Деян Донков: Когато сме на градус с Радина, става страшно!

Деян Донков: Когато сме на градус с Радина, става страшно!
Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова са имали много скандални моменти!

Актьорът Деян Донков е известен със склонността си да пие алкохол. Това е присъща черта на всеки от гилдията му, ето защо и жена му Радина Кърджилова го прави.

Деян Донков и Радина

Деян Донков и Радина Кърджилова са се карали само в нетрезво състояние

Двамата често се карат и това не е тайна. Онова, което не се знаеше досега обаче, е, че са го правили под въздействието на алкохол.

„Карали сме се когато сме били пияни, но никога не съм я удрял, както се пише вече дълго време.“, разкри Донков, цитиран от в. „България Днес“.

Актьорът обаче от година насам се е кротнал значително и вече мисли преди всичко за семейството си. Той все по-рядко се запива по баровете и участва активно в отглеждането на малкия Христо.

„Да бъдеш баща е привилегия. Радвам се, че я имам два пъти.“ – казва Деян, който има син и от предната си сериозна връзка.

Радина, разбира се, вече също не пие толкова усилено, както преди го правеше. Това също спомага за по-добрите взаимоотношения между нея и бащата на детето й.

Деян Донков обаче „обръща палачинката“. Преди 5 години в „Къртицата“ той призна, че е удрял Радина и не се гордее с това. Сега казва друго, което не му прави чест.

В момента младото семейство е на море, но скоро ще се връща в София, тъй като няма много време за почивки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар