Венета Райкова: Любовта може би все пак съществува!

Венета Райкова: Любовта може би все пак съществува!
Гласувайте за статията

Венета Райкова е горда с новото си произведение!

Петият роман на Венета Райкова вече е на бял свят. „Скандал“ мина през печатницата и от утре ще бъде по всички книжарници, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова

Венета Райкова се радва на новата си книга

Писателката е много щастлива от този факт и най-вече от това, че има много почитатели. Някои вече са се сдобили с книгата и дори са я прочели.

„Още следобед получих съобщения от първите дами прочели „Скандал“, но ми трябваше малко време да се възстановя от лудницата, която беше в склада три дни с подписването на книгите, за да мога да реагирам!! Много сте бързи – Тамара Кръстева и Емилия Николова, истински рекорд, поздравявам ви!! Радвам се, че романа ми ви е харесал и че „чакането си е струвало“!! Благодаря, предварително на всички, които не разкриват финала на „Скандал“, защото както вече сте прочели доста е неочакван за моя стил😉💜 А може би… любовта все пак съществува…🤣💜“ – написа Венета Райкова.

Водещата на „Папараци“ има намерение да пише и следваща книга. Работа по нея най-вероятно ще започне от есента, за да може до края на лятото да си почине и да отиде на море.

„За трите дами прочели първи “Скандал”- още вчера – Мария Лапчева, Тамара Кръстева и Емилия Николова следващата ми книга ще бъде подарък от мен“ – обеща писателката.

* Цитатите са без редакторска намеса!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар