Преди да влезе във „ВИП Брадър“, Благо Георгиев заби ново гадже! (Папарашка снимка)

Преди да влезе във „ВИП Брадър“, Благо Георгиев заби ново гадже! (Папарашка снимка)
3.5 (70%) 2 votes

Благо Георгиев отново има жена до себе си, но нещата още не са сериозни!

Вече не е тайна за никого, че Благо Георгиев ще се подвизава във „ВИП Брадър“ наесен. Бившият футболист прие офертата на Нико Тупарев, след като вече не играе футбол и няма постоянни доходи.

Благо Георгиев

Благо Георгиев с новата си

Докато започне шоуто обаче, някогашният национал на България продължава да сваля жени. Той е забил ново гадже съвсем скоро, а за това говори папарашка снимка на него и новата му край басейн, пише HotArena.net.

Жената  е брюнетка, но по никакаъв начин не можем да кажем, че хваща особено окото. Явно с годините Благо Георгиев е свалил летвата и е започнал да се задоволява с това, което му се предлага.

От месеци има слухове, че е във връзка с Гери-Никол. Всъщност обаче тези слухове Благой сам си ги е пуснал, подозират запознати, с което цели да качва акциите си, понеже вече с футбол не може.

Бившият национал в момента е в процес на развод. Той напусна Есмер Омерова, като твърди, че го е направил заради огромната ревност, която тя демонстрирала във връзката им.

Благо се отказа от футбола малко преди Нова година и оттогава лентяйства в България. Все още не знае с какво иска да се занимава оттук наттък, а парите скоро ще започнат да намаляват. Затова ще го гледаме във „ВИП Брадър“ само след месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар