Симо за Мариана Векилска: Тя не намери сили да ми каже „Пич, не мога повече“! (Радиоводещият е много наранен)

Симо за Мариана Векилска: Тя не намери сили да ми каже „Пич, не мога повече“! (Радиоводещият е много наранен)
4.5 (90%) 2 votes

Мариана Векилска нарани много Симеон Колев, той никога няма да го забрави!

Разводът между Мариана Векилска и Симеон Колев вече е в ход, но двамата не се разделиха като приятели. Към днешна дата те се ненавиждат, въпреки че имат общо дете.

Мариана Векилска и Симеон Колев

Мариана Векилска нарани много Симеон Колев

Радиоводещият е този, който е по-наранен в случая. Изневерите на тв водещата са го огорчили много и той не спира да се вайка.

В новата си книга Симо описва подробно случилото се между тях. Той не визира имена, но ясно намеква за какво става въпрос.

„За мен изневярата си остава изсулване и страх от последствията на това да избереш едно и да скъсаш с друго. Никой не те съди. Но вместо да обясняваш колко си модерна и как не плащаш данък обществено мнение, по-добре намери сили в себе си да кажеш на човека до теб – „Пич, не мога повече“.“ – пише Колев.

Мариана Векилска от 4 години има връзка с актьора Калин Врачански, но съпругът й знаел за това от 2 години. Двамата са разделени от 2016 г. насам.

Симеон обаче е успял подобаващо да отмъсти на бившата си. Той я е оставил без постоянно жилище, тъй като я изхвърлил от общия им дом.

Къщата, в която преди живеели заедно, е по документи на родителите му. Те обитавали единия етаж, а младото семейство – другия.

Когато се разделили, Симо не трепнал пред това, че имат син. Изгонил Мариана на мига и я принудил да живее ту при баща си, ту при сестра си, писа в. „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Симо за Мариана Векилска: Тя не намери сили да ми каже „Пич, не мога повече“! (Радиоводещият е много наранен)”

  1. Абе

    авг. 10. 2018

    Тази Векилска милата все на боклуци попада. Първият и третият поне имат вид, но този Симо е и грозен. Иначе всичките не струват като мъжки характер и я зарязват. Носеха се легенди за похожденията на въпросният Симо с по- слаби и млади жени. Така че Марияна просто му е отговорила подобаващо, наденвайки му роги.

Добавете коментар