Радина Кърджилова взе сина си и напусна Деян Донков, не му вдига даже телефона!

Радина Кърджилова взе сина си и напусна Деян Донков, не му вдига даже телефона!
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова се раздели с Деян Донков, не иска да го вижда и чува!

Пореден скандал се е заформил в дома на Радина Кърджилова и Деян Донков. Двамата често се карат, но този път е било толкова сериозно, че тя взела сина им Христо, събрала си багажа и напуснала жилището, пише в. „Ретро“.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова натири Деян Донков

Актрисата намерила подкрепа, както винаги, при своите родители. Те я поканили с малкия Ицо на море, където да може да проясни мислите си.

В момента всички били на Синеморец, където са наели малка къща в центъра. Избрали именно тази дестинация за почивка, защото там било много спокойно за детето и то можело да си играе по цял ден.

Радина Кърджилова била толкова ядосана на Деян, че даже не му вдигала телефона. Той се скъсал да й звъни, тъй като се притеснявал дали всичко е наред със сина им, но тя не го отразявала.

Наскоро актьорът призна, че се кара с жена си само в нетрезво състояние. Нищо чудно отново да се е напил до безпаметност и на Радина вече да й е писнало от изцепките му.

Все пак се очаква двамата да се сдобрят все някога. Много пъти са изпадали в скандали, но продължават да имат връзка, макар тя в момента да е под въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Радина Кърджилова взе сина си и напусна Деян Донков, не му вдига даже телефона!”

  1. Мирела

    сеп. 22. 2018

    Ами то така е като се жениш за баща си хахах кой знае тоя на колко е и май даже не е богат просто тя е тъпа и с ниско самочувствие

Добавете коментар