Алекс Сърчаджиева: Усещането е ужасяващо!

Алекс Сърчаджиева: Усещането е ужасяващо!
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева се чувства ужасно, още не може да повярва на случилото се!

Водещата на „ВИП Брадър“ Алекс Сърчаджиева вече няколко дни е напълно погнусена и огорчена от поругаването на гроба на майка й. Актрисата го посети в неделя и остана шокирана, че пластиката липсва.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева не може да забрави това, което видя на гроба на майка си

Тя веднага се свързала с управата и от там й казали, че всичко може да е започнало като инцидент. Тоест силиконът да се е разтекъл, да е паднал и тогава някой да го е взел.

„Не знам какъв човек трябва да си, за да направиш такова нещо. От управата на гробищния парк ми казаха, че самият силикон може да се е разтекъл, пластиката да е паднала и някой да го е взел. Дори и така да е – това е много гнусно, много недостойно.“ – смята дъщерята на Пепа Николова.

Тя все още е в потрес и не може да осмисли случилото се. Не е предполагала, че някой може да посегне на гроб.

„Много гадно се чувствам. Изпитвам изключително негативни емоции. Разбрах, че това по някакъв начин е нормално и това не се случва само на мен, а на много хора. Усещането е ужасяващо!“ – сподели Александра пред Нова телевизия.

Тя не пропусна да похвали майка си за кариерата й и да каже, че не заслужава паметта й да бъде опорочавана така.

„Майка ми е направила достатъчно за българската култура и ще остане във времето. Ние трябва да ценим такива хора.“ – казва жената на Иван Ласкин, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар