Михаела Маринова проговори за първи път за новото си гадже!

Михаела Маринова проговори за първи път за новото си гадже!
1 (20%) 1 vote

Михаела Маринова е много щастлива с Александър Дюлгеров!

20-годишната талантлива певица Михаела Маринова успява да съчетава много добре кариерата си и личния си живот. Тя се развива прекрасно в музиката, а до нея винаги има по някой хубавец, който да й прави компания.

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

Михаела Маринова е много щастлива с Александър

Няколко години Мишето беше с колегата си Иво Добрев, с когото стана близка в „Х Фактор“ през 2014 г. Двамата обаче се разделиха в началото на тази година и вече излизат с други хора.

Поп певицата отскоро има връзка с футболиста на ЦСКА-София Александър Дюлгеров. Макар той да е по-голям от нея с цели 8 години, двамата са много щастливи заедно.

„С приятеля ми се запознахме случайно покрай близки познати. Мина време и нещата се случиха естествено. Любовта от пръв поглед е сладка, важното е да се задържи до края.“ – споделя Михаела Маринова пред в. „Шоу“.

На певицата не й пречи, че гаджето й е футболист. По принцип спортистите не се водят за много сериозни хора, но тя не страда от подобни мисли.

„Не робувам на подобен тип стереотипни образи. Докосне ли някой душата ми, покаже ли същността си, добре дошъл е в живота ми. Нямам предразсъдъци, не мога да определя даден човек, преди дори да го познавам.“ – казва Мишето пред „Шоу“.

Тя още не мисли за сватба и деца, защото е само на 20 г. Сашо може да е на 28 г., но и той не я притиска за семейство.

„В момента съм на такъв етап от живота си, в който съм по-съсредоточена върху кариерата си, тоест музика и само музика. Щастлива съм в личен план и всичко останало – с времето си.“ – разкрива звездата на „Х Фактор“ отпреди 4 години, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар