Дебора чака бебе, но няма да се омъжи за бащата!

Дебора чака бебе, но няма да се омъжи за бащата!
Гласувайте за статията

Дебора Иванова ще стане майка до няколко месеца!

Певицата Дебора вече успешно се възстановява от кошмара, който изживя покрай „Биг Брадър“ в края на миналата година. Личният й живот най-после потръгна, тъй като е бременна.

Дебора

Дебора ще става майка, но не мисли за брак

Фолк дивата очаква бебе от гаджето си. Последният работи в Германия и е в строителния бизнес, но иска детето и се радва, че ще става татко.

Деб обаче засега няма намерение да се омъжва за него. Тя не иска сватбата й да бъде скалъпена набързо, а да бъде организирана добре.

„Моят приятел много иска брак, но в момента ми е достатъчна радостта за детето. Искам да преживея първо щастието от раждането, а след това… ще видим. Говорили сме си по тази тема, но сега искам да се отдам изцяло на бременността. А и желая да бъда хубава и слаба булка.“ – споделя Дебора.

Това, което й се случва сега, тя го възприема като равновесие в съдбата. След толкова лоши неща беше време да я връхлети и нещо хубаво.

„Случиха ми се много негативни неща миналата година – влизането ми в „Биг Брадър“ и ужасните моменти, които преживях, побоя след излизането ми, паникатаките, нервните сривове… Да чукна на дърво, всички тези лоши неща останаха в миналото. Тази година ми се случват само хубави неща. Трябва да има равновесие в живота. Не може да е само лошо или само хубаво. При мен се получи много добре, защото раждането на дете е най-хубавото нещо, което може да изживее една жена. Не искам да се обръщам към миналото.“ – казва певицата, цитирана от „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар