Саня Борисова за Ники Илиев: Простреля ме в сърцето, но аз продължих!

Саня Борисова за Ники Илиев: Простреля ме в сърцето, но аз продължих!
Гласувайте за статията

Саня Борисова не крие мъката си от раздялата с Ники Илиев!

Красавицата на родното кино Саня Борисова продължава да изживява края на брака си с Ники Илиев. Режисьорът я напусна след 6-годишно съжителство, което я смаза.

Саня Борисова и Ники Илиев

Саня Борисова още страда за Ники Илиев

Хубавицата не спира да публикува в интернет колко е нещастна и как животът е бил толкова жесток с нея. Някои от последователите й се трогват, но други вече откровено се дразнят.

В Инстаграм тя публикува две снимки, над които намекна за мъката си. Над първата написа „Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш“.

Така Саня намеква индиректно, че някой (Ники) я е прострелял в сърцето. Тя обаче се изкарва силна и че е продължила напред.

Над втората снимка пък написа „Всичката любов, от която се нуждаем, е в самите нас.“ и по този начин разкри, че е сама в момента. Тя няма гадже и още страда по бившия си съпруг.

Илиев обаче не си губи така времето. Той вече е с друга и тя отново е негова колежка. Както е известно, отскоро актьорът живее с Даяна Ханджиева, която се прочу от сериала „Скъпи наследници“.

Разводът между Ники и Саня е вече в действие. Всички информации сочат, че той я е напуснал заради тежкия й характер. Тя постоянно му правела сцени на ревност и играела женски игрички, които му лазели по нервите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Саня Борисова за Ники Илиев: Простреля ме в сърцето, но аз продължих!”

  1. Ха

    авг. 11. 2018

    Я па тая с обидите в интернет. А къде остава свободата на словото ?!
    А иначе, и двамата не са ми любими, нито тази , нито нейния бивш Ники. Да изглеждаш добре външно, не е равно на обаяние, сори. Парвенюшки са ми някак си, с претенции без покритие.

Добавете коментар