Фотографии Huawei „Next Image Mobile Photography“ конкурсът стартира

Фотографии Huawei „Next Image Mobile Photography“ конкурсът стартира
Гласувайте за статията

Фотографии Huawei „Next Image Mobile Photography“ конкурсът стартира и е насочен към всички любители на марката и най-вече на красивите кадри и щастливите мигове запечатани с обектива.

Награди ще има за отличените в няколко категории фотографии направени с мобилен телефон Huawei – портретни снимки, нощни, истории в 9 кадъра, моменти от всекидневието, нови места и преживявания, красива природа, цитират и в „Ева“.

До 20 август желаещите могат да публикуват своите снимки. След което може да се гласува за тях до 28 август. От всяка категория ще бъдат подбрани 50 снимки, а от всички тях 50 ще продължат на световния конкурс наречен „Next Image Global Contest“. Участието си заслужава и показва голямото влияние на технологиите и в тази сфера, фотографиите се развиват, мобилните устройства подпомагат тази страст на потребителите си.

Huawei фотография

Изборите за снимки ще прави журито – Янмин Уанг – президент на Huawei Group за Централна и Източна Европа, Доминик Брако – фотограф в National Geographic, Алекс Ламбрехтс –  фотограф на Leica, Томаш Лазар – лауреат на World Press Photo, Боби Анвар – датски фотограф както и  Гал Гадот –  рекламно лице на серията Huawei P20.

Желаем успех на участниците, много красиви моменти, запечатани през камерите на телфон с тази марка и разбира късмет в снимането.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар