Кайли Дженър стана на 21

Кайли Дженър стана на 21
Гласувайте за статията

Кайли Дженър стана на 21, вече пълнолетна популярната риалити звезда реши да го отпразнува с голямо тържество. Въпреки скромните си години тя вече има както финансова независимост, така и доста голяма популярност. Известна заедно с някои от сестрите си с риалити формати.

Кайли вече има свой бизнес и се радва на доста успехи. Можем да припомним, че сред най-известните от фамилията са Ким Кардашиян, Кендъл Дженър, Клои Кардашиян и още.

Рожден ден за Кайли

Както цитират и в сп. Ева, по случай своя празник на 10 август Кайли смени тотално визията , боядиса косата си светло руса. Превърна се в блондинка по случай пълнолетието си.

За партито с близките си приятелка избра розова рокля, с което оформи цялостната си визия на барби. Партито продължи до зори. А припомняме, че Кайли е и майка, заедно с половинката й Травис Скот имат малко момиченце.

Ние от изданието за новини – „Клюки.БГ“ пък пожелаваме успехи и здраве на младата майка, както и сбъднати мечти за напред, ние ще продължим да отразяваме с интерес светските изяви на Кайли и нейните братя и сестри, известни с любовта си към камери и търсещи популярност навсякъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар