И днес ще честитим на един обичан млад роден талант

И днес ще честитим на един обичан млад роден талант
Гласувайте за статията

И днес ще честитим на един обичан, млад роден талант, той е от кино средите, много харесван мъж, висок и популярен. Изявява се и на телевизионния екран, най-вече като водещ – днес става на 38 г. – Захари Бахаров.

Носител на редица награди в сферата на родния театър – „Икар“, „Аскеер“ на 2 пъти, известен е с няколко големи роли в киното от последното десетилетие. Това са „Дзифт“, „Стъклена река“, „Love net“ и най-вече актуален става образа на героя му гангстер от поредицата по БНТ – „Под прикритие“.

В личен план е съпруг и баща на две деца, познаваме и по-малкия му брат от кино изявите му Явор, който проби светкавично с тв сериала „Стъклен дом“.

В театъра Захари и ма също много добри изяви и известни роли в сюжетите на : „Крал Лир“, „Ромео и Жулиета“, „Дон Жуан“, както и родните „Хъшове“, от 2003 е г рупата на Народния театър в София – „Иван Вазов“, цитирано по източник от изданието „Една.бг“. Захари има поддържащи роли и в няколко косави, чужди кино продукции.

Захари Бахаров направи днес 38 г.

Желаем здраве и успехи в личен и професионален план на обичния на мнозина Захари и още много впечатляващи роли на родната и световна сцена съща, добавяме от изданието „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар