Мегз набира кандидати за работа: Ето каква заплата им предлага! (виж обявата тук)

Мегз набира кандидати за работа: Ето каква заплата им предлага! (виж обявата тук)
1 (20%) 1 vote

Мегз си търси добри шивачки, но заплатата се оказа доста спорна!

Миглена Каканашева – Мегз набира хора за работа. Дизайнерката се нуждае от опитни и добри шивачки, но заплатата, която им предлага, се оказа доста спорна. Поне за множество потребители в мрежата, които заявиха, че миньончето плаща малко. Ето я и самата обява на Мегз:

Мегз

Мегз набира шивачки, обещава им добра, според нея, заплата

„ТЪРСИМ НАЙ-ДОБРИТЕ ШИВАЧКИ – позициите се отнасят за гр. Раковски и околността.

Здравейте, искаме да разширим екипа си като търсим хора със следните изисквания:

-ако сте шивачка с дългогодишен опит и може да шиете всичко и работите бързо, ние искаме да възнаградим дългогодишния ви труд. Предлагаме твърда заплата от 750лв без да е включен извънреден труд срещу изпълване на определена работна норма. Ако работите допълнително – това се заплаща допълнително с двойна надница.

– ако сте шивачка със среден или малък опит също имаме нужда от вас. Ще получите обучение и възможност за работа на верижен принцип. Ще вършите определени манипулации без да се налага да изработвате цялостна бройка. Заплата – 600 – 700лв.

ОСИГУРЕН ПРЕВОЗ АКО НЕ СТЕ ОТ КВ. СЕКИРОВО.
– Ако сте от град Раковски или околността и имате машини вкъщи – предлагаме и надомна работа на ишлеме. Може да работите от вкъщи и сами да определяте кога и колко работа може да поемете.

Ако се интересувате от повече детаили относно някоя от посочените позиции – моля свържете се с нас на телефон – +359 89 9718553“, гласи обявата на Миглена Каканашева.

А дали заплащането, което тя предлага, е нормално, високо или ниско, това всеки може да прецени за себе си. Според самата Мегз обаче, за място като Раковски тези пари са повече от добри и предостатъчни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар