Нешка Робева предизвика Илиана Раева: Г-жо Раева…! (виж тук)

Нешка Робева предизвика Илиана Раева: Г-жо Раева…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нешка Робева не можа да остане безучастна към случващото се!

Великата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева отдавна не контактува с бившото си златно момиче Илиана Раева. Този път обаче тя не успя да се въздържи и се обърна към нея с молба. Заради безумието, което се кани да се случи пред очите й. Ето какво заяви Нешка Робева:

Нешка Робева

Нешка Робева е силно притеснена за Неви

„Здравейте, приятели, отдавна не сме се чували… Причината е, че съм на село, където почивам без интернет и телевизия… Без негативни емоции, бих искала да допълня без мисли и страсти, без…

Но, не е така. Въпреки волята ми, вчера, връщайки се в София за няколко часа, не се сдържах и полюбопитствах. Видях част от контролното на националния отбор по худ. гимнастика – индивидуално изпълнение.

Научих за решението на г-жа Бранимира Маркова, да пусне на Световното първенство Невяна Владинова на 3 уреда?!

Няма да споделям чувствата си, защото лекарите ми забраняват всякакви вълнения?! Няма да правя и изводи, защото не искам да разлайвам… Кого? Но няма да се въздържа от една молба към ръководството на НО. И по-точно към г-жа Раева.

Моля Ви г-жо Раева, опитайте се да въздействате на г-жа Маркова да надскочи своята безпристрастност. Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения.

Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или главна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името на Ефросина Ангелова.

От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има натрупан капитал, за който другите две ще трябва да се потрудят доста…

И тъй като спазвам предписанията на лекарите, повярвайте, че в това, което пиша не включвам никакви страсти… Само гол разсъдък“, коментира Нешка Робева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар