Теодора Духовникова бясна: Използваха лицето й за фалшива реклама! (виж как изригна)

Теодора Духовникова бясна: Използваха лицето й за фалшива реклама! (виж как изригна)
Гласувайте за статията

Теодора Духовникова се закани люто на измамниците!

Чаровната актриса Теодора Духовникова, която родни медии наричат българската Мишел Пфайфър, изригна бясна. Оказа се, че името й е замесено във фалшива реклама и то за хора над 50 години.

Теодора Духовникова

Теодора Духовникова не си поплюва, обеща да разкаже играта на измамниците

Теодора Духовникова не си замълча, а моментално обяви на всеослушание, че въпросните измамници ще си платят и то солено. Ето какво сподели тя:

„Мили хора, във връзка с “реклама” на някаква глупост, която тече в интернет пространството и използва моето име, лице и невярна информация, бих искала да ви кажа, че това е ПРЕСТЪПНА СХЕМА. За която вече са информирани ВСИЧКИ органи на реда на най-високо ниво и скоро цялата тази пародия ще приключи по подходящ начин.

Дотогава, моля ви, не си давайте парите за глупости, не вярвайте на глупости, уважавайте себе си, здравето си и интелекта си! Поздрави и хубаво лято от мен“, написа актрисата в личния си профил в мрежата. А думите й заинтригуваха потребителите.

„Абе знам аз, че не си на 50 години… и казвам им…, ама…“, пошегува се нейна приятелка под поста. На което Теодора Духовникова отвърна:

„То това е ясно и смешно, но хора си дават парите за опасни и вредни неща, освен, че е престъпление срещу мен. Но всичко мноооого скоро ще приключи“.

Възмущението й споделиха и други известни личности и хора от гилдията. Които досущ като Теодора, са попадали в подобни измамни схеми с цел бърза печалба.

„Аз не проумявам кой може за се върже на такъм род глупости. Преди време пишеше, че съм се мазала с някаква идиотщина за хубава коса и една жена ми писа и пита…..Божеееее,Теди…, сезирай който трябва. Дано има резултат…“, коментира и колежката й Биляна Петринска.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар