Деси Фотосесията се разлюти: Направи скандални разкрития за болничен лекар! (виж тук)

Деси Фотосесията се разлюти: Направи скандални разкрития за болничен лекар! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Фотосесията е потресена от отношението на лекаря и сестрите в клиниката!

Скандалната силиконка Деси Димитрова, по-известна просто като Деси Фотосесията, шокира със скандални разкрития за болничен лекар и персонала на въпросното здравно заведение. То се намира в Търговище, където наскоро моделката завела свой близък.

Деси Фотосесията

Деси Фотосесията изригна срещу лекар от Търговище

„Тези дни след дълги години отново се докоснах до болницата в град Търговище. Потресена и огорчена съм. Не искам да си спомням какво безхаберие е обзело работещите там лекари, никакво отношение към съдбата и здравето на възрастните хора.

Ще бъда конкретна – д-р Славчев, не мога да повярвам как може да има лекари като него. Сестрите се заключват в стаята си по време на нощно дежурство и ако възникне проблем, крещят, че са ги обезпокоили. Да не говорим за мръсотията в „лечебното заведение“…

Санитарките не считат за нужно да си вършат работата. Крещят по пациентите и недоволстват. Време е някой да направи нещо, Търговище все пак е областен град“, изригна Деси Фотосесията.

И без да се интересува от реакцията на въпросния, нито от риска да бъде съдена за думите си, продължи да пустосва и „храни“ медика.

„Д-р Славчев си мисли, че е господар на клиниката и може да се държи с хората все едно са му роби. Некадърен, арогантен. Какъв е лекар е и как може такива некадърници да си правят каквото искат?!

Време е някой да обърне повече внимание на Болниците в провинцията. Управниците ни да се събудят най-накрая!“, настоява Деси Фотосесията. С което, признаваме си, ние също сме съгласни на сто процента. Крайно време е здравеопазването в България да се промени драстично и да заприлича поне малко на европейското.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Деси Фотосесията се разлюти: Направи скандални разкрития за болничен лекар! (виж тук)”

  1. Бочо

    авг. 15. 2018

    Ай кухата силиконка да стане поне мед. сестра и да им покаже как се учи и работи професията! Аман от нищо правещи критикарки с килийно образование, но компетентни по всички въпроси!

  2. МКАСВ

    авг. 16. 2018

    Бочо, Бочо-о-о-о, Бочо, силиконката Деси може и да е куха според теб, но не е необходимо да си завършил за медицинска сестра, за да видиш какво е положението в областните държавни болници. Лекарите там са търговци на здраве, медицинските сестри колят и бесят, а санитарките се държат като чорбаджии. Жалко за пациентите, които постъпват за лечение там, но не всеки може да си позволи частни болници.

Добавете коментар