Ти да видиш: Кристина Патрашкова стана модел! (още подробности)

Ти да видиш: Кристина Патрашкова стана модел! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кристина Патрашкова стана модел на средна възраст!

Чудо на чудесата – журналистката Кристина Патрашкова навлезе в ново поприще на реализация. А именно, стана модел… Вярвате или не, това е самата истина. Криси се похвали с фотосесия за известна марка луксозни бижута. За които се е снимала с истински лебед.

Кристина Патрашкова

Кристина Патрашкова в новата й роля – модел на луксозни бижута

„Снимах се с истински лебед – за реклама е, но не това е най-важното. Лебедът дойде от Търново с треньор, леко бе стресиран, но се държа изключително професионално. Ако всички като него си вършеха работата, нещата в България щяха да са далеч по-добре.

Благодаря от сърце на лебеда, на страхотиня фотограф Любо Сергеев и на екипа на GOTO Jewellery. Положението е „Лебедово езеро“, но не по Чайковски“, похвали се Кристина Патрашкова.

Разбира се, думите й моментално обраха овациите на мнозина и потребители се юрнаха да я поздравяват и да й правят четки.

„Стил и аристократичност!“.

„Находчива препратка, оригинална метафора, като за много специален модел, впечатляващо излъчване“.

„Много добър фотограф и още по добър фотомодел!!!“ – това са само малка част от коментарите за „моделството“ на Кристина Патрашкова. Която, ако трябва да бъдем честни, на тази възраст изглежда доста по-респектираща и стилна от множество млади моделки – еднодневки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар