Нина Добрев разкри тайната си рецепта за разбито сърце! (ето как се лекува от гаджетата)

Нина Добрев разкри тайната си рецепта за разбито сърце! (ето как се лекува от гаджетата)
Гласувайте за статията

Нина Добрев успява да излезе по-силна и усмихната от всяка следваща връзка!

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев и тази година не пропусна да посети истинската си родина. Сладураната от „Дневниците на вампира“ си идва почти всяко лято, за да види баба си и дядо си, и да се срещне с роднините.

Нина Добрев

Нина Добрев лекува любовта мъка с пътешествия по цял свят, кой като нея…

Към момента не е ясно дали Добрев е обвързана, но при все, че почиваше само с приятелки, можем да предположим, че сърцето й е свободно. Отново… Нина разкри и рецептата си за разбито сърце, с която преодолява бързо всяка следваща раздяла с любимия.

„Тайната е много простичка – самолетен билет, чаша текила и много приятелки“, коментира с усмивка Нина Добрев. И добавя, че след работата й в киното, пътешествията по света са нейното най-голямо щастие.

„Пътуването е моята голяма страст, била съм къде ли не. Обичам да харча пари именно за самолетни билети и пътешествия, не за материални неща. Харесва ми да откривам нови култури, да се срещам с нови хора, да бягам далече от ежедневието и предварително разграфената ми програма.

Когато имам снимки на филм, денят ми е разграфен до минутата, не мога да си позволя импровизации. Затова когато не съм на работа бягам от графика“, споделя прекрасницата Нина Добрев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар