Мариела Нордел: Застаряващи лелки се кичат с тонове бижута, приличат на сергии! (виж тук)

Мариела Нордел: Застаряващи лелки се кичат с тонове бижута, приличат на сергии! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел призова всичките си познати да спрат да й подаряват евтини и големи бижута!

Кулинарката с език по-остър и от кухненския й нож Мариела Нордел даде поредната си заръка към своите приятели и последователи в мрежата. А именно какво да й подаряват и какво не. При това го заяви съвсем категорично и не скри подигравката си към натруфените застарели лелки.

Мариела Нордел

Устатата Мариела Нордел не ще да й подаряват евтинджос бижута

„Намеквам, обяснявам и пак не вдяват! А уж жени с опит – на възраст демек…. НЕ ОБИЧАМ ОГРОМНИ и ЕВТИНИ БИЖУТА! Не ми носете подаръци разни обеци, гривни, колиета!

И въобще, смятам, че една жена мине ли 40-те, трябва да маха, а не да притуря, както го правят в Бг – па шапки, па бижута, па шалове, за грим – т.е. камуфлаж да не говорим – там се клепа като за битка! По-скромно, по-обрано, махайте, вместо да трупате по вас!

Най-добре, следвайте протокол правилото – 3 неща – часовник, обеци и пръстен (един! Не на всеки по един). Ако няма обеци или пръстен, може и колие, но не и всичко! Освен, ако не сте на 20 и модел!“, категорична е Мариела Нордел.

Явно устатата кулинарка иска да намекне, че харесва и носи само стилни, скъпи и подбрани бижута. А евтинджосите изпраща директно в кофата за боклук.

„И кат почнат да ми подаряват разни гривни със слончета и колиета от пластмаса, ми иде да ги овеса на тях. На месец изхвърлям стока за една сергия на Слънчака“, уверява Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариела Нордел: Застаряващи лелки се кичат с тонове бижута, приличат на сергии! (виж тук)”

  1. Ваня

    авг. 15. 2018

    Много е тъпа горката!

Добавете коментар