На днешния празник: Ваня Червенкова благодари на Богородица за чудото! (виж тук)

На днешния празник: Ваня Червенкова благодари на Богородица за чудото! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова още сутринта се обърна с благодарност към Светата Майка!

Бизнесдамата Ваня Червенкова отново показа огромната си вяра в Бог и Светата Майка. Днес, на Голяма Богородица, тя благодари от сърце на Дева Мария и измоли от нея единствено вяра, доброта и живот за всички.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова моли за повече вяра, доброта и човещина у всички

„СВЕТА МАЙКО! Благодаря ти за това, че ме дари с великата привилегия и най-истинското щастие –да бъда майка. Благодаря ти за чудото и възможността да дарявам и съхранявам най-висшия безценен дар – живота!

Моля се само, всички хора по света да се научим да ценим всяка друга мисъл, всяко друго чувство, всяка надежда, всяка отделна човешка вселена, всеки един човешки живот, защото той е магия, чудо, мигновение. Защото е… безценен!

Благодаря ти, Майко Божия и Майко на човеците! Честит празник!!!“, написа Ваня Червенкова. Днес бизнесдамата е смирена, благодарна и изпълнена с любов. Само преди дни обаче тя изрази болката и възмущението си от реалността в България. С която не може и не иска да се примири:

„ЕДИН НАРОД ще го познаете по гробищата и психиатриите… Е, аз съм добавила и физкултурен салон… И е тъжна картина… ГНУСНА И ТЪЖНА… Разбира се, че не навсякъде.. но тези дни се нагледах на опустели български села.. обрасли гробища, тревясали улици, училища в потресаващо състояние…

Масово заключени домове, запуснати дворове… стари самотни хора и некролози… смесени магазини. По селата, пълни с мургави събратя, които не работят за по-малко от 50-60 лева надница на ден и на нея се мръщят и напускат на третия ден, защото дъщерите му изкарвали по много, много евра на ден.

И гледа едва ли не нахално, нищо че щерките проституират… какво пък толкова и това било труд. Кметовете масово крадат и се държат с хората,като садукеи с плебеи… не искам да продължавам…

ПОТРЕСЕНА СЪМ! ЗАЩО ДОПУСНАХМЕ ВСИЧКО ТОВА??? Кога толкова ОСКОТЯХМЕ???“, написа Ваня Червенкова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар