Илиана Раева първа ще посети събитието след дни!Златното момиче на художествената гимнастика

Илиана Раева съобщи важна новина за любителите на красивия спорт. Предстои откриването на уникална по рода си изложба, посветена на златните момичета. Която ще представи по различен начин таланта и грацията им. [caption id="attachment_411438" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева представи уникалната изложба на златните момичета[/caption] Ето как Илиана Раева покани всички да уважат събитието. Предаваме поста й без редакторска намеса:

"ОЧАКВАМЕ ВИ! УНИКАЛНА ИЗЛОЖБА НА „ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА" СЕ ОТКРИВА НА 21 АВГУСТ В СОФИЯ

28 кадъра на БФХГ и Fibank. Между които и непоказвани до момента фотографии, ще бъдат изложени между 20-и август и 5-и септември в градската градина до Народен театър „Иван Вазов“.

Между 10-и и 16-и септември България ще събере най-талантливите състезателки по художествена гимнастика за най-значимото състезание в спорта. Поводът е Световното първенство по художествена гимнастика. Което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ тази есен.

Само няколко седмици преди началото на едно от най-големите спортни събития в света за годината, в София ще се открие уникална изложба, посветена на „Златните момичета“. Всички кадри ще представят последните години на художествената гимнастика. И ще поставят акцент върху момичетата, които от 10 септември ще се борят за медалите в София.

„С тази изложба желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим настоящия отбор. Нека всеки, който още не е идвал на състезание да мине през изложбата и после, сигурна съм, ще му се прииска да дойде в залата и да подкрепи тези прекрасни момичета“, споделя и самата Илиана Раева, която ще присъства на откриването на 21-и август.

Освен кадрите на БФХГ, ще има и фотографии на Fibank, които са част от благотворителен календар на банката с момичетата от Националния отбор по художествена гимнастика. Официалното откриване на изложбата ще се проведе на 21-и август от 12:30 часа в градската градина до Народния театър. Всеки който иска да се види на живо с националните отбори на България и техните треньори, посланика на Световното - Мария Петрова, талисмана на Световното - Радина Филипова, Росина Атанасова. Също с генерален секретар на БФХГ и директорът на националните отбори Деспа Кателиева е добре дошъл в 12:30 часа в градската градина. Изложбата се осъществява с подкрепата на Столична община, Министерство на младежта и спорта, Министерство на туризма, Fibank, Petrol, Vivacom, Дънди Прешъс Металс, Български спортен тотализатор и Mall Serdika. (Фотографии - Петър Пешев)”, написа Илиана Раева в мрежата. Илиана Раева съобщи важна новина! (виж тук) - Снимка 2