Марк Зукърбърг в топ 3 на най-ексцентричните родители!(Виж и другите)

Марк Зукърбърг в топ 3 на най-ексцентричните родители!(Виж и другите)
Гласувайте за статията

Марк Зукърбърг влезе в ранглистата на най-ексцентричните родители на земята

Създателят на Фейсбук, програмиста Марк Зукърбърг заяви, че няма да остави парите на децата си. Предприемачът продаде компанията си Фейсбук и обяви, че ще даде парите си за благотворителност.

Марк

Марк Зукърбърг няма да остави парите си на наследниците си, сн. Фейсбук

През ноември 2016 година той заема 4-то място в списъка на най-богатите американци със състояние от 55, 5 милиарда долара.

Семейството на Марк Зукърбърг създаде фондация, за да управлява парите.Но според близки до семейството така печелят дори повече, тъй акто фондацията е изцяло под техен контрол. Приходите от нея-също.

В топ 3 на най-ексцентричните родители попада и световният готвач Гордън Рамзи. Той е първият шотландец със звезда Мишлен. Рамзи е прекарал почти целия си живот обаче в Англия.

Състоянието на кулинарния ас възлиза на сто милиона долара. Днес готвачът има своя международна корпорация от ресторанти по целия свят.

Радва се и на сериозен успех като телевизионен водещ и печели около 10 милиона долара само от две предавания, излъчвани в САЩ. В личен план е семеен и има четири деца.

Той е категоричен, че всяко едно от децата му трябва да се оправят сами. Някои от наследниците му вече работят. Една от дъщерите му увеерно върви по стъпките му и дори участва с него в някои от кулинарните му формати.

Сър Елтън Джон също попада сред най-ексцентричните родители, както и Марк Зукърбърг . Английският певец и композитор се радва на световна известност. Той е един от най-успешните изпълнители на всички времена.

Богатството му се оценява на 270 милиона паунда. Но тези пари няма да наследят децата му Закари и Илайджа. Според легендата на попа това е единственият начин неговите наследници да се научат да ценят парите.

Само една малка част от богатството му ще наследят децата му, зя да имат достатъчно добър старт в живота си. Но не и прекалено много, за да не ги разглезят парите.

След смъртта си Елтън Джон е обещал по-голяма част от парите му да бъдат дадени за различни благотворителни каузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар