Люта битка: Брад Пит иска психиатър за Анджелина! (Виж какъв ултиматум й постави)

Люта битка: Брад Пит иска психиатър за Анджелина! (Виж какъв ултиматум й постави)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Анджелина Джоли са във война!

Брад Пит поиска от съда да върне Анджелина Джоли и децата им в Америка. Припомняме, че актрисата замина за Англия с шестимата си наследника. Актьорът, който получи съвместни права над шестте им наследника поиска жена му да се подложи на специализирана оценка от експерти.

Брад Пит и Анджи са в люта битка

Брад Пит и Анджелина Джоли са в конфликт от две години. Причината е спорът около това кой ще бъде настойник на шестте им деца. Семейството има три биологични и три осиновени деца. Актрисата се ядоса, че не й позволяват да изведе рожбите си извън страната и затова се оплака в медиите.

Според думите й Брад Пит не давал издръжка на синовете и дъщерите си. Блондинът обаче категорично отрече тази провокация. Той заяви също в пресата, че е осигурил повече от достатъчно средства. Не забрави да постави под съмнение и психическата й стабилност.

Битката за настойничеството над децата става все по-тежка и много мръсна. Бившите любимци на Холивуд нямат скрупули да замесят и медиите във войната си. Но съдът в САЩ пита дали съпрузите мислят за децата си?!

Отговорът е не. Анджелина Джоли се опита да ги изведе извън страната и да заживеят в Европа, в Англия. Но съдът нареди незабавно да се приберат в Америка. Красавицата се опита и да сложи прът в отношенията между децата и баща им, но и този опит се провали.

Поредният сблъсък между двамата ще има в края на тази седмица. Брад Пит поиска да се направи и психиатрична експертиза. Не е ясно дали спецът ще работи само с децата или и с родителите. Според мнозина Брад Пит иска такава оценка от специалист заради състоянието на Анджелина, пише „TMZ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар