Мариела Нордел потресе мрежата със снимки 18+ (ще ви паднат очите – виж тук)

Мариела Нордел потресе мрежата със снимки 18+ (ще ви паднат очите – виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел втрещи мрежата от сутринта!

Устатата кулинарка Мариела Нордел потресе мрежата с неочаквани снимки и пост. Тя счете за нужно да покаже на целия свят какви ги е вършила с бившия си мъж (макар и преди много години, както е видно от фотосите).

Мариела Нордел

Мариела Нордел претендира, че е много вървежна сред мъжете

И освен това да обясни на всеослушание каква е тайната, с която така умело ловяла мъжете. Не знаем доколко е вярно последното, но може да прочетете поста й. А коментарите оставяме на вас. Ето какво сподели Мариела Нордел:

„Питат ме разни момичета тука как така се оправям с мъжете и защо, въпреки двата ми провалени брака, се смятам за успяла жена?

1. Правете разлика между мъжа за женене и тоз, който не става! Мъжът за женене е перфектният за развод! И това се вижда още от самото начало. Коят разбрала – разбрала.

2. Приучете главата на мъжа за женене, че трябва да поеме отговорност за семейството и да си стои на мястото! За справка къде е това място, виж приложена снимка нр. 1

3. Жената в брака също трябва да си знае мястото! За справка на нейното място, виж приложена снимка нр. 2

Преди да ви поздравя с добрутро четвъртъшки, да предупредя, че този пост не е за хора оперирани от чувство за хумор и всеки опит за забиване насерьозно ще бъде неутрализирам с блокаж!

За да избегнем конфузии и обяснения с кандидат настоящите, също да поясня, че снимките са от периода на втория ми брак и вече главата не е актуална! А, от питащите ме – коят разбрала-разбрала! Ха, сега ви добрутро четвъртъшки!“, взриви мрежата Мариела Нордел.

И въпреки че неколцина мъже се опитаха да й намекнат, че е „семпла“ жена с огромни претенции, жените я подкрепиха:

„Никога не съм смятала, че успешния брак е задължителен критерий за успеваемост на една жена. Успяла жена може да се нарече тази , която е независима, удовлетворена и щастлива, без значение от брачния си статус…“, коментира и потребителка под поста й.

Този „момък“ е бившият й съпруг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар