Митьо Пищова чукна 63 с омари, сьомга и трюфели! (виж какви ги надрънка)

Митьо Пищова чукна 63 с омари, сьомга и трюфели! (виж какви ги надрънка)
Гласувайте за статията

Митьо Пищова навърши 63 години на вчерашния велик празник Голяма Богородица!

На вчерашния велик празник Голяма Богородица, култовият Митьо Пищова празнува рожден ден. Той чукна 63 години в отбраната компания на 60-ина гости. Сред които били само изискани и елитни персони, ти да видиш…

Митьо Пищова

Култовият Митьо Пищова и на 100 да стане, същият ще си остане

Митьо Пищова се похвали, че покани за празника му са получили само хора от така наречения каймак на обществото. Това били лица от шоуелита, бизнесмени, зам.-министри, кметове, миски и манекенки.

„Най-добрите певци ще ни забавляват. Вечерта ще е като за последно. Ще има пъдпъдъци на шиш, пъдпъдъчи яйца, сьомга, омари и две кила черни трюфели, по 600 лв. килото.

Абе, общо съм похарчил до тука над 10 хил. лв. Ама мен парите не ме притесняват, щото късметът отново се върна и спечелих пак два пъти по 100 000 лв“, обясни шоуменът часове преди старта на колосалното си парти край морето.

Митьо Пищова чества рождения си ден в курорта Равда и не спира да се радва, че още имал сили и мераци за любов. Пък и манекенките му се навъртали постоянно, порел ги като риби…

Митьо не спира да повтаря, че в момента отново е богат и всички се усукват около него. Когато бил закъсал навремето обаче, всички го зарязали. Тогава именно му било най-трудно и тежко да повярва пак в хората.

„Но нищо, всички да са живи и здрави! Аз не съм злопаметен и не мисля лошо никого. Искам всички да имат пари и да се забавляват като мене“, благородно споделя Митьо Пищова.

Дали пък скоро на хоризонта няма да се зададе и нова сватба, това предстои да разберем тепърва. Пищова е стигал до венчило на няколко пъти, но все нещо му объркваше нещата. Дано този път най-сетне да случи на сгодна женица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар