Сузанита в болница: Оперираха я по спешност! (още подробности)

Сузанита в болница: Оперираха я по спешност! (още подробности)
Гласувайте за статията

Сузанита постъпи в болница за отстраняване на киста!

Скандалната Сузанита е била настанена в болница за спешна операция. Това разкри майка й Шенай Мурад, но сподели, че към момента състоянието на щерка й е добро и тя се възстановява.

Сузанита

Сузанита вече е добре, но няма покана за Вип Брадър

„Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше опасност да направи перитонит, но слава Богу всичко е наред. На вчерашния преглед при доктора обаче се установи, че се е образувала нова киста и на другия яйчник. Нея ще опитаме с билки да стопим“, обясни Шенай Мурад.

Родителите на Сузанита заявиха, че само тази е причината младата певица да свали близо 5 килограма от теглото си и то за десетина дни. Сузи обаче била много силна и цялото семейство й се възхищавало заради това. Тя не спирала да работи, въпреки препоръките на лекарите да си почива, пише вестник „България Днес“.

„Снимахме клип, който съвсем скоро ще пуснем. Той бе направен със световноизвестния руски режисьор Алексей Фигуров, който живее в Лос Анджелис. Цял един етаж и отделение ни отпуснаха от болница „Света Ана“ и клипът ще е страхотен, ще се излъчи в световен мащаб“, похвали се пък самата Сузанита.

Относно слуховете, че през есента ще влиза във Вип Брадър, тя заяви, че никой от продуцентите не ги е търсил досега. Но би се съгласила и ще се радва ако поканят цялото й семейство. „Ние сме задружни и много се обичаме“, споделя Сузи.

Отделно от това стана ясно, че родителите й са изпратили призовка за съда на Мегз. Която публично заявила, че не е могла да намери Сузанита близо 4 дни, през които малката е била опиянена от наркотици.

Те се канят да я съдят за клевета, а колкото до пластичните операции, Сузи е категорична, че няма такива. Слагала си била само малко хиалурон в устните и нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар