Джулиана Гани зашлеви брутален шамар на бившия си мъж! (Станимир Ташев е съсипан)

Джулиана Гани зашлеви брутален шамар на бившия си мъж! (Станимир Ташев е съсипан)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани не спира да дразни и обижда Станимир Ташев!

Силиконката Джулиана Гани нарани жестоко бившия си съпруг Станимир Ташев. Двамата се разделиха неочаквано за всички преди няколко седмици, а блондито моментално се хвърли в обятията на друг. Както знаем, това е фитнес инструкторът Илиян Найденов.

Джулиана Гани

Джулиана Гани не спира да кара бившия си да се чувства некадърен лузър

Освен, че редовно поства снимки, на които се целува и натиска с новия си, Джулиана Гани не пропусна да захапе бившия и на тема кадърност и развитие. Малката Джулка тръби наляво и надясно как Ташев не ставал за нищо и едва ли не, тя го издържала. За сметка на това преди ден самата тя рекламира книгата на новия си в своя профил.

„Знаете ли, че?… Медицинско изследване между 5 жени и 5 мъже доказа, че “Детокс 2.0 – убиецът на мазнини” НЕ САМО сваля излишните килограми, а и подобрява драстично здравето на всеки един човек, който го спазва!

Освен редуциране на телесното тегло, режимът подобрява и влияе положително на ендокринната система. Програмата пречиства организма ви от токсини и налепи по червата, и подпомага нормализирането на кръвната захар и кръвното налягане!

При мъжете се повишава либидото, особено при тези, които живеят под стрес или са в напреднала възраст. При жените програмата влияе благотворно върху кожата на лицето, която става гладка и сияйна, косите и ноктите здрави!“, обяви Джулиана Гани.

Очевидно е, че книгата на Илиян Найденов няма нужда от подобен пиар, защото се продава повече от добре. Близки до Джулката обаче разкриха, че целта й е била да нарани егото на Станимир и го е постигнала. Ташев дори премахна профила си в мрежата, защото не искал да търпи присмеха и обидите на хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар