Николай Бареков: В телевизиите останаха само някакви квакащи квачки! (още подробности)

Николай Бареков: В телевизиите останаха само някакви квакащи квачки! (още подробности)
Гласувайте за статията

Николай Бареков предложи на Би Ти Ви да вземе на работа Милен Цветков!

Уволнението на Милен Цветков от Нова телевизия разбуни духовете вчера. Мало и голямо се зае да коментира случая, а повечето хора застанаха зад водещия. Евродепутатът Николай Бареков бе сред първите, които с кеф посякоха ръководството на Нова ТВ:

Бареков

На Николай Бареков вече му се гади от телевизиите у нас и хората, които останаха да работят вътре

„Тъпо решение на Нова да се раздели с Милен Цветков. Един от малкото журналисти, които смислените хора от ляво и дясно гледаха. Милен е класа и няма нищо общо с Цолова или останалите “кухи лейки”. Тъжен (пореден) ден за медиите. А ние все още чакаме шоуто на Ани.

Не давам непоискани съвети. Но, ако аз бях директор на БТВ, сега бих поканил Милен Цветков. Обратно в сутрешния блок, който създадох в далечната вече 2002-03 година.

Няма да е идеалното решение, но на фона на аматьорите -баджаци към момента ще е някаква реабилитация на ранната публицистика. Разбира се, бих подменил изцяло и продуцентския състав. Но къде ти топки и талант в днешното ръководство на нюзрума в бившата ми телевизия.

Днес сведена до пропагандна машина на Сорос и “успехите” на управляващите. Всичко това гарнирано с въйпиюща посредственост и квакане на някакви квачки“, скочи Николай Бареков.

Тепърва ще видим дали конкурентната Би Ти Ви обмисля същия ход и дали ще отмъкне даровития Милен Цветков в редиците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар