Любовта на Дара и Папи Ханс–спукан балон?(Ето с кой мачка чаршафите поета)

Любовта на Дара и Папи Ханс–спукан балон?(Ето с кой мачка чаршафите поета)
2.5 (50%) 2 votes

Любовта на Дара и поета Папи Ханс се оказа измислена!

Силно раздухваната любов на поп дивата Дара и поета Константин Трендафилов, познат като Папи Ханс, се оказа ловък рекламен трик. Макар и много изтъркан! Всичко било пиар и гонене на слава, разкриват светски клюкари.

Дара

Връзката на Дара и Константин-пиар трик

Всичко било честа проба сделка между брадатият текстописец и сензацията от Варна. Между двамата дори не е имало кекс, разкриват близки до ексцентричната поп дива.

За Дара и шефовете й от продуцентската фирма „Вирджиния рекърдс” била умел начин да задържат интереса на тийнейджърите към двойката.

А двамата имали интерес да се правят ,че помежду им има симбиоза и най-вече любов.

А със слуха за възпламеняващата любов между младото дарование и поета се отклонявали подозренията, че той харесва мъжки ласки.

Доказателството, че връзката между двамата е само бутафория идва и от факта, че от няколко дни Дара е на морето.

Но тя е в компанията на млади мъже, като сред тях липсва „гаджето й” Папи Ханс.Напротив, тя се заиграва с младите мъже, но изобщо не се притеснява от липсата на псевдо гаджето й.

Дара била напълно наясно с наклонностите на Папи Ханс-Кекса и била съгласна да пази мъжкото му достойнство. Той пък й бил като параван за напористи мачовци.

„Двамата са като две приятелки. Ходят по почивки заедно. Дара няма сериозен приятел до себе си и този цирк също я устройва. Щом поета си хване мъжко гадже, двамата се разделят за кротко, защото той не харесва дългите връзки.

И след това отново са си заедно”, доверяват близки приятелки на певицата.

Самият Константин Трендафилов сподели преди време, че не е романтичен. Не обича вечери на свещи, не харесва розички по леглото. И изобщо всичко това за него било само „любовно клише”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар