Честито за Ирена Милянкова

Честито за Ирена Милянкова
Гласувайте за статията

Честито за Ирена Милянкова, която вече официално е омъжена жена, да това е втори опит за брак на младата актриса и многодетна майка.

Помним Ирена от поредицата „Под прикритие“, където игра в първи сезон, а през повечето време Ирена е модел. Макар с времето да се дистанцира от тези среди.

Тя прежива сериозен катаклизъм с ареста н абившия си мъж – Росен Чолов, който има криминално минало. Заедно бяха доста години и имат общо 4 деца. След акто остана сама, а той в затвора, Ирена работи различни неща, но и откри половинката си. 

С новия си мъж Никола Чолаков вече са официално семейни и се радват на своите деца – 2 общи Вики и Лилия, както и на своите от предишните бракове.

Никола има 2 деца, а Ирена 4, на различни възрасти, някои от децата им са доста пораснали и не живеят с тях постоянно. Ако това не е егно голямо семейство, не знаем какво друго е, както цитират и Ева, ние също им желаем дълги и щастливи дни заедно, а веселието е гарантирано с толкова детски смях у дома, кментираме от иданието „Клюки.Бг също за младата семейна вече двойка Ирена и НИкола, актрисата вече смени и официално фамилия, за да спре спекулации и интрихи по темата за брака си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар