Честит рожден ден на приятеля Матю Пери

Честит рожден ден на приятеля Матю Пери
Гласувайте за статията

Честит рожден ден на приятеля Матю Пери, който днес става на 49 години, нека си припомним най-хубавите му житейски моменти и да му пожелаем здраве и много щастие и за в бъдеще време.

Ние го помним от поредицата  – „Приятели“, но той има и други големи пробиви в кино индустрията, печели слава и пари доста рано, което може би се отразява и на поведението и личния мус вят. Помним сериозните му проблеми с пристрастяване към алкохол, дрога и още видове опиати, което му коства доста, подложи се и на сериоозно лечение.

Роден е в Масачузец, с майка журнаслист и баща от кино средите. Двойката се разделя още щом се ражда Матю. После той и майка му живеят в Окава, Каната, където кариерата на майка му се развива добре и той има хубав стандарт на живот, учи в колеж и тренира тенис активно.

Рязко сменя плановете з акариера след като се мести близо до баща си в Лос Анджелис и стартира с кино ролите, световен пробив получава с ролята си на Чандлар Бинг, известен по света и до сега, тан се сприятелява и с актрисата Анистан. Двамата са близки през годините.

Сред сериозните му флиртове са с Джулия Робъртс, Лиз Каплан и други, пишат и от „Една.Бг“, не е семеен засега.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар