Соня Колтуклиева: Ударената журналистка да съди човека на Борисов! (още подробности)

Соня Колтуклиева: Ударената журналистка да съди човека на Борисов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева разказа, че и тя е била нападана по време на работа!

Журналистката Соня Колтуклиева застана твърдо в подкрепа на колежката си Елена Крумова от вестник „Монитор“. Припомняме, че преди дни Крумова беше ударена и наранена от човек от пресслужбата на Бойко Борисов.

Соня Колтуклиева

Журналистката Соня Колтуклиева категорична – човекът на Борисов заслужава съд

Инцидентът се разигра по време на визита на премиера в пловдивско, когато въпросният служител се подразнил на опитите за снимка на репортерката и ударил силно ръката й с микрофон. Към момента Елена Крумова е с превързана и обездвижена ръка, което й пречи да работи нормално.

„От журналистката Вилдан Байрямова научих, че ръката на колежката Елена Крумова от “Монитор” е обездвижена за 20 дни, след като онова говедо от пресслужбата „неволно изпусна“ микрофона си върху нея и после й прати извинение по телефона.

Преживях такъв инцидент в зората на Демокрацията. В парламента беше дошъл президентът Желев да помирява цепещото се СДС. Аз се втурнах да взимам интервю от президента с протегната с касетофон ръка.

Началникът на кабинета му ме удари, ръката ми се тресна в колоната на стълбището…превих се от болка. Всички колеги писаха за това. Ивайло Трифонов не ми се извини… Изпратиха го посланик в Белград.

Сега времената са други. Съветвам колежката да съди този пиар, ако вижда умисъл в действията му“, категорична е Соня Колтуклиева.

Все още не е ясно дали Крумова ще заведе съдебен иск за посегателството, но подобно отношение към четвъртата власт е повече от недопустимо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар