Устатият Венци Мицов изригна бесен! (още подробности)

Устатият Венци Мицов изригна бесен! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венци Мицов не може да търпи повече нарастващата олигофрения в държавата!

Музикантът и общественик Венци Мицов изригна бесен в мрежата. Не за първи и не за последен път. Причината е ясна на всички – главоломно нарастващата олигофрения на управляващите и меко казано „странната“ им класация на проблемите в държавата:

Венци Мицов

Рокаджията и общински съветник Венци Мицов остър и саркастичен, както винаги

„Знаете ли кога имаме пълен майтап? Когато правителството се бори неуморно с децибелите в една дискотека на морето, а около 200 000 души биват ужилени с 9 350 000 лева от застрахователна компания…

А знаете ли кога ще имаме истински отговорни управляващи? Когато правителството се бори за тези 9 350 000 лева на тези около 200 000 души…

А на дискотека ще ходим после. Да потанцуваме. Тихичко, щото ще сме спокойни, че едни около 200 000 души няма да загубят парите си… И последно. 200 000 души са 200 000 гласоподаватели.

Те имат семейства – в най – добрият случай с по още един член.
Дали тия хора няма да пратят управляващите на дискотека?“, изригна Венци Мицов в профила си. Не всички обаче го подкрепиха.

„Този пост показва липса на мисъл и много емоция..
1. 200 000 Българина хич не им е пукало къде си правят застраховката – по-скоро са мислели как да им останат 10 лв за кеш кръстословици.
2. 90 % от Българите плащат на вноски, а средната вноска е 70 лв.
3. От 10 Май застраховки не са правени – демек най-много да има около 1 месец от застраховката да е дал фира…

Ама пък сигурно има поне 5 спечелили от Мега Милиони със спестените от застраховки пари“, контрираха го потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар