Миролюба Бенатова бълва огън и жупел: Фалшива реклама я обяви за 50-годишна лелка! (виж тук)

Миролюба Бенатова бълва огън и жупел: Фалшива реклама я обяви за 50-годишна лелка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова беше обявена за 50-годишна лелка от руска рекламна страница!

Руска рекламна страница обяви журналистката Миролюба Бенатова за 50-годишна тетка. Фалшива реклама за подмладяване на кожата при застарели жени състари Мира и я хвърли в шок.

Миролюба Бенатова

Ето как набедиха Миролюба Бенатова за тетка

Очевидно става дума за някакъв крем против бръчки, който е пуснат в продажба. А наивниците са зарибявани със случайно подбрани лица на известни личности. Миролюба Бенатова се натъкна на въпросната реклама и моментално скочи разгневена:

„Значи страници „собачки“ и “котюни” са решили да ме пуснат за трафик като лице на някакви реклами. Да си знаете, че не мога да помогна със съвети за застаряващи кожи и не участвам в никакви реклами. Никакви! Благодаря за сигнала! И освен това, не съм на 50.

ПП – За тези, които мислят, че „Диди не е добре“, да кажа, че така звучат тролските постове, чиято цел е да рушат имидж и да потвърждават лъжи. Нарочно се разпространяват под нарочно създадени измамни страници. Всичко това може и да е смешно, ако не тровеше средата вече почти 10 години“, изригна Миролюба Бенатова.

„Сега вече всички знаете как действат фалшивите новини и каква им е целта. Като се завърти веднъж някаква лъжа, всички я запомнят“, допълни журналистката. Повечето от виртуалните й приятели се заеха да я утешават с уверението, че хич, ама хич не прилича на половинвековна дама.

„Оф, и теб ли те треснаха по тая схема. Миналата седмица Теодора Духовникова по същия начин… Това дори не е гадно, това е подсъдно и мисля, че не е лошо да пуснеш жалба. Лошото е, че май са свалили страницата, щото не я намирам“, включи се в дискусията и общественикът и музикант Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар