Славея Сиракова показа как преоткри живота! (виж тук)

Славея Сиракова показа как преоткри живота! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова е решила, че няма да хаби и минута време, за безмислени неща!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова го удари на живот. Вместо да обикаля като невидяла по дискотеки и кръчми обаче, тя предпочита да пътува. Последно Славея показа видео от изкачването си до Рилските езера, около които подскача и се кефи като малко дете.

Славея Сиракова

Славея Сиракова е събрала доста мъдрост за годините си

„Истината е, че понякога има истини, които са абсолютно безполезни. Истината е, че има хора, които избират страданието пред радостта и щастието. Истината е, че за едни живота може да е дар, а за други бедствие…

Истината е, че всеки носи една лична и неповторима истина за живота. Нещата са взаимосвързани, и понякога просто “реализмът” на някои е ненужен песимизъм“, убедена е Славея Сиракова.

Можем само да й завидим за начина на мислене, който е всичко в живота на човек. Със сигурност Славея го е наследила от родителите си и особено от майка си Илиана Раева, която е една от най-силните и волеви дами у нас.

Славейчето не се коси и от факта, че по-малката й сестра Виолета Сиракова отдавна вече е омъжена и с дете. Като гледаме, кака й е далеч по-свободолюбива и предпочита да си живее живота на воля, отколкото да е вързана до панталоните на мъж. А това какво ще си кажат хората и как ще я приемат, си е изцяло и само тяхна работа. За която красавицата пет пари не дава.

Истината е, че понякога има истини, които са абсолютно безполезни. Истината е, че има хора, които избират страданието пред радостта и щастието. Истината е, че за едни живота може да е дар, а за други бедствие… Истината е, че всеки носи една лична и неповторима истина за живота. Нещата са взаимосвързани, и понякога просто “реализмът” на някои е ненужен песимизъм🍀😉☀️ #livelivelove

Публикувахте от Slaveia Sirakova в Неделя, 19 август 2018 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар