Моделът Глория Аенска с разтърсващи разкрития за Клюна! (ето какво се е случило преди убийството му)

Моделът Глория Аенска с разтърсващи разкрития за Клюна! (ето какво се е случило преди убийството му)
Гласувайте за статията

Моделът Глория Аенска си спомни за любовта с Клюна!

Моделът Глория Аенска се върна в далечните си спомени и времето, когато беше романтично обвързана с Антон Милтенов – Клюна. Тя е категорична и до днес, че въпреки обвиненията, той е бил един от най-нежните и грижовни мъже, които е срещала.

Глория Аенска

Глория Аенска разказа неподозирани неща за Клюна

„Прекарах с Тони последните четири месеца преди да го убият. Бяхме неразделни. За последно го видях вечерта преди стрелбата. Тогава той се чудеше дали да пътува за някакъв ангажимент извън София. Остана и на следващия ден ден го убиха“, споделя Глория Аенска.

Тя проговори за първи път след екзекуцията на един от символите на мутренските години на прехода. Антон Милтенов, който беше убит през 2005-та година, все още е сочен като наследник на Косьо Самоковеца.

По време на връзката си с него Глория Аенска много млада, а Антон Милтенов я печели с поведението и галантността си, пише вестник „България Днес“.

„Антон беше страшно интелигентен и грижовен. Аз не мога да коментирам той с какво се е занимавал. Мога да говоря за него като човек-истински джентълмен. Беше много сладък с очилцата които носеше.

Говорехме си много за политика. Обичаше да слуша джаз. Белослава бе любимата му певица. Посещавали сме много нейни участия“, разказва с нескрита и днес тъга Глория.

И не скри, че е забелязала промяната на Клюна в последната седмица от живота му. „Затвори се в себе си. На думи не е казвал нищо. Той беше много обран и не говореше излишно. Спряхме да излизаме. Виждахме се в къщи. Живеех в апартамент на центъра на София. Когато идваше на всеки етаж слагаше по един човек охрана. Беше малко параноик на тази тема.

Видяхме се вечерта преди убийството. Каза набързо, че се чуди дали да тръгне извън София. Прати ми целувка и замина. Останал е в София. Така стана убийството. Можел е да го предотврати, можело е да бъде и по друг начин, но може ли човек да избяга от съдбата си“, разказва Глория Аенска.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар