Маги Ангелова с безценни съвети за здрав брак! (Гарантира по-малко разводи)

Маги Ангелова с безценни съвети за здрав брак! (Гарантира по-малко разводи)
Гласувайте за статията

Маги Ангелова даде четири безценни съвета за здрав брак

Любимата на Слави Трифонов-психоложката Маги Ангелова, даде съвети за отчуждени съпрузи. Тя гарантира, че ако тези четири неща се изпълнят, ще има по-малко разводи сред българите. Ето какво обясни блондинката:

Маги Ангелова

Маги Ангелова гарантира успех в брака с тези съвети

„Настъпва момент, в който съпрузите се отчуждават, а бракът се оказва лишен от интимност и секс.

Това, което е започнало като различност в интересите, прераства в неудовлетвореност и в крайна сметка се превръща в горчивина. Няма нужда да стоите в това състояние. Няма нужда и веднага да си тръгвате един от друг. Опитайте с тези 4 неща.

1. Осъзнайте, че това е нормално

Не е нужно да имате едни и същи интереси, за да имате проспериращ брак. Да бъдете съпрузи означава да се подкрепяте, да се грижите един за друг и да се обичате.

Когато всеки от двамата партньори прави това, бракът ще е здрав. Няма нужда да обичате това, което харесва партньора ви. Но обичайте него!

2. Оценявайте различията си

Обичайте не въпреки различията си, а заради тях. Има плюсове и предимства, които се раждат в различията. До вас имате човек с друга гледна точка към света. Разглеждайте различията си като активи – това ще помогне и на двамата да виждате повече.

3. Уважавайте интересите на другия

Не е нужно да правите същото, но уважавайте това, което прави другият и го насърчавайте да продължава да го прави. Това му носи удоволствие и сваля стреса. Дори може да му дадете да разбере, че сте готови да слушате разказите му за хобитата му. Забелязвайте само радостта, която му носи.

4. Пробвайте нови начини
Има милиони възможности за ново начало. Променили сте се, имате нови хобита, нови интереси. Опитайте се да правите заедно неща, които преди това не сте правили.

Това ще породи много причини за разговори и общи спомени. Задължително открийте това, което харесвате и двамата. Разглеждайте го като приключение“, съветва Маги Ангелова в блога си magiangelova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар