Рут Колева се изцепи: Дреме ми повече за Америка, отколкото за България! (Подробности)

Рут Колева се изцепи: Дреме ми повече за Америка, отколкото за България! (Подробности)
Гласувайте за статията

Рут Колева отново показа ексцентричната си природа!

Певицата Рут Колева стресна феновете си в социалната мрежа с апокалиптична прогноза!За нея сме чували, но малко сме се замисляли. Отнася се за бързото топене на ледовете в Антарктида.

Рут Колева

Рут Колева пак „взе акъла“ на феновете си

Темата застрашава да промени целия свят, но дребнотемието и битовизмите здраво са обсебили българина.

Рут Колева направи разсъжденията си в социалната мрежа. Но шашна потребителите с друго. Винаги пряма и сега тя се изцепи, че й пука повече за Америка, отколкото за България.

Но това няма как да не е така, при положение, че певицата е прекарала повече от половината от живота си зад граница. Ето коментара на поп дивата:

„Антарктика се топи в пъти по-бързо от колкото учените са очаквали. И понеже, както наскоро ви казах, че в България си мислим, че нищо не може да ни пипне, разбираш ли, Ванга го е казала…

При стопяването на целия този лед, ще ни се потопят Русе, Варна и Бургас.

Макар аз лично ще страдам повече за Ню Йорк. В тоя ред на мисли, отивайте да видите Венеция, Лондон, Амстердам, Копенхаген, че след време само с водолазен костюм ще са достъпни.

Всъщност ей тук на тази карта, може да си изберете следващата подводна дестинация, ако не почнем малко да гледаме сериозно на тия щуротии с климата.

Знам, че е досадно, ама тия проблеми сегашните, ще ни се струват като приказка след време, ако не се вземем в ръце“, коментира Рут Колева.

За нея специално няма причина да се притесняваме относно разходките й и опознаването на света.

Поп дивата е сред малцината, които могат да се похвалят, че са обиколили повече от половината земно кълбо. И продължава да го прави с огромен хъс!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Рут Колева се изцепи: Дреме ми повече за Америка, отколкото за България! (Подробности)”

  1. Абе

    авг. 21. 2018

    Каква поп дива е тази проскубла? Претендира да е нещо, като не е нищо! И откъде ги намира тия пари? Във всеки случай не е от музикален талант заможността й. Като отиде пак до Ню Йорк, да си остане там.

  2. Ита

    авг. 22. 2018

    Тази и чеп да си инплантира, няма да стане нито интересна, нито скандална! Това е едно просто и грозно тялом и духом човече, което драпа да е в ефира…

Добавете коментар