Ева Веселинова с неочаквана изповед на рождения си ден! (+ защо си крие годините)

Ева Веселинова с неочаквана изповед на рождения си ден! (+ защо си крие годините)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова така и не пожела да сподели възрастта си!

Чаровната репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова отпразнува своя пореден рожден ден. Странното обаче е, че тя категорично отказва да спомене годините си и крие възрастта си все едно е Лили Иванова. При все, че видимо Ева е млада жена, разбиранията й са меко казано странни.

Ева Веселинова

Ева Веселинова е още млада, но въпреки това си крие годинките

За сметка на това обаче тя направи неочаквана изповед навръх празника си, която сподели публично. Ето какво написа Ева Веселинова:

„БЛАГОДАРЯ!!! Това е всичко, което искам да кажа в този специален за мен ден. Благодаря на Бог и живота, че през последните 2 години ми се случиха толкова невероятни неща, които ми помогнаха да израсна като човек и професионалист.

Благодаря на душата ми, че се научи да лети. Благодаря на себе си за това, че съм толкова специална и различна, което ме изпълва с тиха гордост. Благодаря за здравата ми ценностна система! Благодаря за трудностите, които ме направиха по-устойчива.

Благодаря на семейството ми, че се опитват да ме разбират, колкото и трудно да е това понякога. Благодаря на старите и новите си приятели, които останаха малцина, но само стойностни. Благодаря, че съм заобиколена от щедри, предани и любящи същества. Благодаря на всички за пожеланията и топлите мисли, които ми изпращате и то не само днес!

Благодаря за силата да прощавам всичко, дори и немислимото. Благодаря за всички срещи и раздели, които надграждат в мен. Благодаря за върховете и паденията ми, които правят живота ми толкова непредсказуем, впечатляващ и вълнуващ.

Благодаря, че виждам, чувам, ходя, дишам и усещам света по по-специален начин. Благодаря, че съм се родила в България! Благодаря, че мога да пътешествам и да черпя сили от това!

Думите никога не стигат, за да опиша това, което се случва в сърцето ми, но мога да БЛАГОДАРЯ за всички мигове на безкрайно щастие и наслада“, сподели Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар