Моника Валериева се направи на социално ангажирана: Шашна с коментара си за починалата родилка! (виж тук)

Моника Валериева се направи на социално ангажирана: Шашна с коментара си за починалата родилка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева не спира да се прави на умна и социално ангажирана!

Моделката Моника Валериева отново се вживя в ролята на интелектуалка и социално ангажирана личност. Тя остави за момент изкуствените мигли и скъпото шампанско, за да се отдаде на размисли по случая с починалата в Плевен родилка. Ето разсъжденията на Мона:

Моника Валериева

Моника Валериева си пъха гагата навсякъде

„Имам един въпрос? Сигурно съм невежа… Има ли случай в който компетентните органи излизат и обявяват ,че колегите им са допуснали лекарска грешка?… Изпуснала съм тези откровения!

Моля, някой ако знае за такива ситуации, нека сподели с коментар!
Само на стената си колко подобни случаи споделих за тази година – на мен не ми се вярва!

Абе все здрави, все млади, все цяла бременност перфектна и на края все починали… Нещо болни били, някой синдром имали, нещо в последният момент ги хванало… Абе все сами са си виновни ,че и бебетата ама никой докатор не е виновен. Ние имаме перфектни и безгрешни доктори бе! Браво!

Пък комисиите те как разследват колегите си ,чак им се възхищавам на силната връзка, че те по-близки от роднини! Че искат да затрият България, че я разпродадоха добре, ама сега и популацията ли така рязко ще затривате. Чак ме отказвате да раждам, поне тук.

Тая медицина къде я завършвате бе хора?! Аз ходя в частна клиника, плащам си като поп и пак отношението е брутално. Представям си какво се случва наоколо. Кармично ще сте обременени за това, че като всекидневно гледате болни и ставате безчувствени !

Че ви и слушам разговорите ,,докторчета”! За кво го карат тоя от Силистра там нямат ли болници, по-близо нямат ли? Алоо Хипократовата клетва, хората бързат да докарат роднината си в частна кардиологична болница за да го спасят ще си дадат нелепа сума пари.

Седнали сте бездушници ,вярващи си ,че от тях зависи човешката съдба и надъхани да си правят приказката! И не ми пишете ,че съм моделче или с кой спя ,защото ,,половия акт” няма общо с мозъка, а аз го имам и мога да събира 2 и 2!

Така ще ви изтипосам някъде медийно, с отношението ви и с имената на болници и клиники… Срам нямате да затривате майки ,бебета ,болни хора,нещастници!“, избухна гневна Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Моника Валериева се направи на социално ангажирана: Шашна с коментара си за починалата родилка! (виж тук)”

  1. МКАСВ

    авг. 23. 2018

    „…….защото ,,половия акт” няма общо с мозъка, а аз го имам и мога да събира 2 и 2!“
    Две и две можеш да събереш – това и баба го може, но ти вагината си за мозък ли я имаш, защото едно изречение на български не можеш да напишеш без правописни грешки.

Добавете коментар