Миската Вероника Стефанова обяви: Вече съм обвързана! (кой е късметлията виж тук)

Миската Вероника Стефанова обяви: Вече съм обвързана! (кой е късметлията виж тук)
Гласувайте за статията

Вероника Стефанова вече намери мъжа на сърцето си!

Красивата миска Вероника Стефанова е обвързана. Това сподели самата тя в личния си профил в мрежата. Но твърдо отказа да съобщи кой е късметлията.

Вероника Стефанова

Сори, пичове! Красавицата Вероника Стефанова вече не е свободна

Припомняме, че по време на участието й в „Черешката на тортата“ мнозина искаха да я съберат с Благой Георгиев. Но явно футболистът сваляч не е типа мъж, който би могъл да впечатли хубавицата. Вероника Стефанова промени статуса си на „обвързана“ и въпросите заваляха един след друг.

„Честито. Кой е щастливецът?, моментално набута любопитния си нос журналистът Антон Стефанов.

„Много благодаря! За съжаление на този етап няма да мога да го представя в публичното пространство, но е разкошен човек“, отвърна му лаконично Вероника Стефанова. Която обаче беше нападната жлъчно от неизвестен млад мъж.

„За любовта граници няма, какво като човека е възрастен. Да не ти пука, важното е любов да има. Той дЕдо ти ще те оцени“, клъвна я потребителят под поста. На който хубавицата не се поколеба да огтовори подобаващо:

„Възрастен?!… Ако той е възрастен,значи и аз съм баба. Запази злобата за себе си и внимавай да не те отрови. Половинката ми със сигурност е много по-млад от теб.

Съжалявам,че не мога да кача негова снимка заради сферата, в която работи. Иначе можеше да му поискаш контакт, за да го питаш как поне малко да заприличаш на него. Гледай си живота и не се занимавай с другите“, отряза нахалника Вероника Стефанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар