Николай Бареков разкри коя е Ралица Агайн – Гури (Ето коя е скандалната шефка на надзора)

Николай Бареков разкри коя е Ралица Агайн – Гури (Ето коя е скандалната шефка на надзора)
Гласувайте за статията

Николай Бареков разкри тъмни факти около 42 годишната Ралица Агайн – Гури!

Евродепутатът Николай Бареков изнесе скандални факти за нея и миналото на Ралица Агайн – Гури. Името на една от шефките на надзора е спрягано от дни в медиите. Малцина знаят историята й, но Николай Бареков реши да извади тези потулвани истини на светло:

Ралица Агайн – Гури

Бареков разкри коя е Ралица Агайн – Гури

„Коя е тази 42 годишна девойка от “надзора” на КФН и какво проспа? Дядото на Ралица Агайн – Гури е дългогодишен шеф на комунистическите концлагери в Белене и Ножарево. Отнасял се жестоко с “враговете на народа” като високопоставен служител на МВР и ДС. Бивш партизанин.

Баща й е също служител на ДС и МВР. Вкарана на 24 години за царски депутат от негласния шеф на ДС по това време генерал Любен Гоцев. От 2005 несменяем титуляр като зам шеф на КФН с ресор “Надзор на застрахователния пазар”. 20 години трудов стаж на доходна държавна ясла като депутат и надзор над всички застрахователи.

Дали има връзка между нейното назначаване и тъмното минало на генезиса на СИК, ВИС и другите застрахователи с ДС? Помните ли силовото застраховане от 90-те на мутрите?

Е сега зад ЗД Олимпик, регистрирано в Кипър, са се скрили точно такива юнаци! Какво проспа госпожа Агайн? Оказва се, че според законите в Кипър техният гаранционен застрахователен фонд обезщетява само автомобили с кипърска регистрация!

Тоест от всички 275 000 изгорели българи обезщетение от кипърската държава ще получат точно 0. Колкото са и кипърските коли у нас. Какво проспа още внучката на комунистическия кръволок Агайн?

Макар, че Олимпик се води кипърска компания, 90% от оборота и със застраховките идва от България. И двата факта Агайн-Гури можеше да научи с две-три кликвания на мишката на държавния си лаптоп.

Дори можеше да накара секретарката си да свърши същата работа. Умишлено или не?

Чадър над мутренското застраховане от 90-те години. Сега цацаратурата е на ход, стига от ДС да не им сложат пак каишката. Така, както направиха с КТБ и любимите си отрочета от СИК и ВИС“, категоричен е в думите си Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николай Бареков разкри коя е Ралица Агайн – Гури (Ето коя е скандалната шефка на надзора)”

  1. Ама то

    авг. 21. 2018

    То и на Дудука не може да му се вярва . Нещо откакто ходи на политически воаяж до САЩ наскоро, обикаляйки висшите американски институции, все ДС му се привижда. Макар че такова ДС отдавна не съществува.

Добавете коментар